DIT WAS HET WEEKEND

Blije gezichten zaterdag in de Edugo Arena, want onze dames A zetten een puike prestatie neer tegen Interfreight Brabo Antwerp VT. De bezoekers konden enkel de tweede set binnenhalen, en dankzij deze driepunter staan onze dames nu alleen derde in het klassement. De aartsmoeilijke verplaatsing naar Asterix Avo Beveren van volgend weekend kan alvast met vertrouwen worden aangegaan.

Eerder op de dag keken de dames B ook al in de ogen van… Interfreight Brabo Antwerp VT. Dat leek eerst op een fiasco uit te draaien, maar in set drie werden de rollen helemaal omgedraaid en werd alsnog met 3-2 gewonnen.

Op hetzelfde uur mochten ook de dames C het terrein op tegen Asterix Avo Beveren. Ook met succes, want in geen tijd stond de 3-0 winst op het bord. De dames D hadden een lege agenda. De dames E trokken naar Kuros Zulte Damesvolley en maakten het feestje af door ook daar na een hevige strijd de overwinning binnen te halen (2-3).

Onze jeugd dan, te beginnen bij de U17A die op de koffie mocht bij co-leider Avanti Aalter. De voorsprong in set 1 werd nog uit handen gegeven, maar daarna werd de wedstrijd snel in ons voordeel beslecht. U17B had het lastig tegen VC Oudegem, maar bleef knokken en kan zich optrekken aan winst in set vier (1-3).

De U15A botste in eigen huis tegen een sterk VC Hebo Borsbeke-Herzele maar gaf de moed niet op en won na twee verliessets alsnog de wedstrijd! U15B gaf het volle pond tegen leider Vamos Stekene-Sint-Gillis-Waas, maar helaas zonder succes. Het werd 1-3.

De U13A trok naar Asterix Avo Beveren, maar beleefde er weinig succes (4-0). Hetzelfde scenario tekende zich af bij de U13B op het terrein van Avanti Aalter (4-0). Ook de U13C moest op bezoek bij
Avanti Aalter, maar zij konden wel juichen dankzij een 1-3 overwinning. Juichen is daar trouwens een gewoonte, want dit seizoen verloren ze nog geen enkele wedstrijd! U13D kreeg leider VC Hebo Borsbeke-Herzele op visite. De bezoekers haalden de vier sets binnen.

Bij de U11 heeft onze 3/3-ploeg haar start niet gemist, met een tweede zege op rij. Dit keer was Ass’nee Assenede het slachtoffer (0-4). Bij de 2B-ploegen noteerden we twee keer winst. U11A haalde het met 8-4 van Avanti Aalter. U11B speelde de grote slokop door thuisploeg Kuros Zulte Damesvolley geen enkel punt te gunnen (0-12).