DIT WAS HET WEEKEND

Vorige donderdag werd op het veld van Mladost Zagreb gestreden in de 16de finales van de CEV Cup. Na een gelijk opgaande wedstrijd werd nipt verloren met 3-2, maar met een terugwedstrijd in eigen huis in het verschiet blijven alle kansen gaaf. Konden de dames A die goede vibe zondag meenemen naar de wedstrijd tegen Asterix Avo Beveren, de ongeslagen competitieleider? Dat lukte niet helemaal, maar door het 2-3 verlies kon toch een welgekomen punt thuis worden gehouden.

De dames B mochten na een weekje rust terug het terrein op tegen Hellvoc Hemiksem-Schelle. Een scheve 1-2 situatie werd nog helemaal recht gezet. Zo blijven ze goed meedraaien in de buik van Nationale 2.

Dames D mocht het opnemen tegen Lindemans Aalst. De tweede set was een thriller, 30-32, maar al bij al werd vlot een 1-3 overwinning gehaald. Dames E pakte de eerste set tegen VC Kruishoutem B maar kon dat elan niet vasthouden. Het werd 1-3.

U17A mocht een weekendje in de zetel hangen, want geen wedstrijd voor hen. Als ze volgende week winnen tegen Avanti Aalter zijn ze herfstkampioen. U17B houdt intussen de eerste plaats in hun reeks in het vizier, door een knappe 4-0 zege tegen Jevo Maldegem.

U15A mocht ook de volleykleren in de kast laten. De wedstrijd van de U15B werd dan weer uitgesteld.

U13A werd wel van stal gehaald. Zij trokken naar Avanti Aalter en moesten er vijf sets het beste van zichzelf geven om hun ongeslagen reeks te kunnen verder zetten. U13B kende minder succes. Thuis tegen Gimm-e Waasland Kruibeke werd het 2-3. U13C liet tot dusver geen enkel punt liggen en daar kwam op het veld van Avanti Aalter geen verandering in: 0-4. U13D liet SKW Volley Krekenland geen kans om in de wedstrijd te komen. Het werd 4-0.

Onze U11A bleek andermaal een grote slokop want thuis tegen Asterix Avo Beveren B werd het simpel 12-0. U11B presteert ook geweldig, dit keer door Nidak Nieuwkerken met 9-3 te verslaan.